Monday, 1 December 2014

i'm back... Again!

currently written by faie mohamad at Monday, December 01, 2014
Reactions: 
Phewww.. Lama gila belog ni tak berupdate. Dah banyak sawang dah. Sarang labah-labah, sarang tebuan, sarang anai-anai.. Macam-macam sarang dah. Saranghae je tak. ahahaha

To be the truth, aku bukannya quite busy sangat lately tapiii... Aku punya laptop yang berkhidmat dan berjasa kepada aku sedari first year lagi kat IIUM dah rosak. Specifically skrin dalam laptop tu pecah teruk. Nak repair bukannya murah. Paling murah 3 ratus tu pun belum lagi trmasuk format dan cuci kipas dalam tu. Jadi aku terfikir better beli baru terus. Kan.  So aku berjimat cermat sikit-sikit, duit hasil jadi cikgu kat Putrajaya tu aku simpan sampai makan pun ala kadar je. sobss. Then Alhamdulillah dah cukup simpanan duit tu pegi la beli laptop baru. Eh bukan laptop tapi more tu notebook. Saiz kompak tapi besar sikit la dari notebook. Warna pink gittew. Kikiki. Btw Alhamdulillah.

So lepas dah dapat laptop baru ni Insyaallah ia bakal berupdate seperti dulu. Walaupun ramai dah followers lari, yang suka blogwalking aku tu pun dah lama dah tak datang menjenguk, and same goes tu me also, but aku tak kisah pun. Sedikit sebanyak ada jugak datang perasaan rindu nak komen kat post orang itu, orang ini, but Insyaallah aku akan try kembali macam dulu. Zaman study dulu memang selalu bukak laptop utk siapkan assignment, tapi bila dah habis belajar, laptop pun macam dah kurang fungsi dah. Takpe la cik lappy, yg penting aku sayang ko. hahaha.

Me with my students yang sangat special, comel, innocent dan suka buat aku kelam kabut. haha

Insyaallah ada masa aku akan update entri pasal the comels ni lain kali. Sekarang ni nak amik mood berblogging dulu. Dah banyak lupa macam mana nak buat entri panjang-panjang. huhu

K bye. Till then,

1 criticisms:

Kaisara Aiman said...

comel ckgu ngn students..;)

 

She's Farihah Mohamad Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea